ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΨΈΜΑ ΌΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΊ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΝΆ

 

Το να επικαλείται κάποιος τον βασιλιά Λεωνίδα πρέπει να είναι γνώστης της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑΣ!!! Ανδρείκελα με τακούνια και φούστες είναι το λιγότερο Ύβρις να επικαλούνται τον μεγάλο βασιλιά Λεωνίδα και να υπονοεί με αυτό που λέει ότι οι 300 Σπαρτιάτες υποχώρησαν! Ντροπή σου ξεφτίλα τακουνακια!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "9:46 X Ζελένσκι: Δενθέλω να μείνουμε στην Ιστορία... skai.gr ΣΚΑΙ' PoH OPINIONS VIDEOS ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ζελένσκι: Δεν θέλω να μείνουμε στην Ιστορία όπως οι 300 Σπαρτιάτες Δραματικούς τόνους χρησιμοποίησε στο μηνυμά του ㅇ πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην χώρα του και την Ρωσία. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/03/2022- -18:32 22 ΣΧΟΛΙΑ f Απόρρητο"
6 σχόλια
Δείτε τα 5 προηγούμενα σχόλια
  • Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος
    ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΊΣΟΣ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΦΆΡΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΙ ΣΑΦΈΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΑ Ο ΑΕΊΜΝΗΣΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ ΓΙΆΝΝΗΣ ΦΟΥΡΆΚΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΤΟΥ "ΤΟ ΜΊΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΚΙ ΆΛΛΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ"
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΟΡΊΑ ΓΙΑΤΊ ΕΊΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.
    ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΌΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΏ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΣΗΜΑΣΊΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΊ ΌΤΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΎΣΑ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΌΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΆΤΟΡΕΣ ΑΥΤΏΝ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΊΖΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΌΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩΝΊΔΑ ΤΟΝ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ ΑΝ ΑΥΤΉ Η ΔΙΕΥΚΡΊΝΙΣΗ ΔΕΝ ΑΡΈΣΕΙ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΕΣ ΑΛΛΆ ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΨΈΜΑ ΌΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΊ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΝΆ ΔΕΝ ΠΟΝΆΕΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΝΆΕΙ ΤΟ ΨΈΜΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΡΙΖΩΘΕΊ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΊ ΜΑΤΏΝΕΙ. Τ.Μ.Δ.