Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Ένα από τα πιο αστεία και παράλληλα πιο τραγικά που συμβαίνουν, είναι που κάποιοι αναίτια εγκάθετοι, λόγω παραπληροφόρησής τους, θεωρούν επιχείρημα τη "μπουζού" που έκανε ο Αρτέμης Σώρρας.
Σωστά καμάρια μου.
Αν το ότι έκανε φυλακή για κατηγορία εκτός κατηγορητηρίου 8 κακουργημάτων για τα οποία αθωώθηκε, η οποία προέκυψε από την ταπεινή κρίση της εισαγγελίας και ΟΧΙ αποδείξιμα, δεν είναι απόδειξη του τι συμβαίνει με τη δικαιοσύνη στη χώρα μας, σίγουρα είναι:
- Οι διαγραφές πολιτικών ονομάτων από διάφορες λίστες αισχροκέρδιας.
- Το βουλευτικό άσυλο 302 τόσο σε επιζήμιες για τη χώρα συμφωνίες, όσο και σε παρανομίες των φυσικών προσώπων τους προς φυσικά πρόσωπα.
Από το 2013 έχει 3 αθωωτικές αποφάσεις (67650/2013, 107376/2017, 5077/2019) για κακουργηματικές κατηγορίες για τις οποίες ΑΝ ήταν ένοχος θα ήταν ισόβια στη "μπουζού".
ΤΡΕΙΣ (3) αθωωτικές δικαστικές αποφάσεις ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
Σα να λέμε σε κατηγορούν ότι σκότωσες ενώ δεν υπάρχει πτώμα, σε δικάζουν σε αθωώνουν, συνεχίζει να μην υπάρχει πτώμα και σε ξαναδικάζουν και σε ξανααθωώνουν και σε ξαναδικάζουν άλλη μια γιατί ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΤΩΜΑ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.
Σε μια Ελλάδα που οι πολιτικοί αντιπρόσωποι κλέβουν, ξεπουλάνε, σκοτώνουν και το βράδυ πέφτουν ήσυχοι για ύπνο, το να έχεις κάνει "μπουζού" για αναπόδεικτη κατηγορία η οποία δεν έχει επιφέρει ζημιά ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, είναι μέγιστη τιμή.