ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΝΤΟΜΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ WEF

Dimos Dimaresis 

ΕΝΤΟΜΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ WEF

Η Ε.Ε. ενέκρινε την χρήση εντόμων (γρύλοι, ακρίδες, αλευροσκώληκες) αρχικά για τροφή των πολιτών της. Θα ακολουθήσει η έγκριση κι άλλων εντόμων όπως οι κανθαρίδες, οι σκορπιοί και άλλα είδη σκουληκιών, σύμφωνα με τη γραμμή που ακολουθεί η Κίνα.
Τα έντομα είναι μία κατηγορία τροφής για τα πουλιά και τα ερπετά και όχι για τα θηλαστικά, όπως έχει καθιερωθεί για χιλιάδες χρόνια, σύμφωνα με το νόμο της εξέλιξης των ειδών.
Τα θηλαστικά δεν μπορούν να τρώνε έντομα διότι αδυνατούν να πέψουν την χιτίνη, έναν αζωτούχο πολυσακχαρίτη που είναι το κύριο συστατικό του εξωσκελετού των εντόμων. Η άλλη ονομασία του είναι fungin που απαντά σε ένα είδους μήκυτα.
Η τροφή αυτή προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, αφού αναγνωρίζεται ως εισβολέας απ' το ανοσοποιητικό ενός θηλαστικού. Η μακρόχρονη χρήση δημιουργεί φλεγμονές και αυτοάνοσα νοσήματα, καθώς και ενεργειακή μετάλλαξη του οργανισμού.
Μετά τις μεταλλάξεις των σπόρων και την χημική υποβάθμιση των τροφών, έρχεται η πλήρης αλλοίωση της διατροφικής ανθρώπινης αλυσσίσας των ανθρώπων, που βασίζεται στα σχέδια της ατζέντας 2030 του WEF και της δήθεν "βιώσιμης ανάπτυξης".
Ήδη αστέρες του Χόλλυγουντ και άλλοι επώνυμοι, προωθούν την εντομοφαγία ως κάτι το νέο, το καινοτόμο και το σημαντικό, που θα συμβάλλει στην ανθρώπινη διατροφική αλυσσίδα και στον κίνδυνο υποσητισμού που απειλεί τον πλανήτη μας.
Οι ήδη μεταλλαγμένοι virtual μετάνθρωποι, θα το δεχθούν κι αυτό ως κάτι φυσιολογικό που γίνεται για το καλό τους;