ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτσι δημιουργήθηκε ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός: μέσα από αυτά τα δύο σύμβολα, το Άλφα και το Ωμέγα

   Αγγελική Πεκλάρη

Έτσι δημιουργήθηκε ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός: μέσα από αυτά τα δύο σύμβολα, το Άλφα και το Ωμέγα






 

Εάν ταξιδέψουμε στο χρόνο, επιστρέφοντας στην αρχαία Ελλάδα, θα γίνουμε μάρτυρες της δημιουργίας συγκεκριμένων εννοιών και ιδεών σχετικά με την πολιτική (Δημοκρατία), φεστιβάλ (πχ Ολυμπιακοί Αγώνες), μαθηματικά (Ευκλείδειη Γεωμετρία), φιλοσοφία, θέατρο (Ελληνική Τραγωδία), αρχιτεκτονική (Παρθενώνας), μουσική (musica universalis και Πυθαγόρειο tuning), στρατηγικές μάχης κλπ.
Όλες αυτές οι έννοιες είχαν ένα θεμέλιο:
Το γεωμετρικό θεμέλιο των 27 συμβόλων της ελληνικής γλώσσας, που προέρχεται από τα κύρια Σύμβολα Άλφα και Ωμέγα που απεικονίζονται στην εικόνα που επισυνάπτεται.
Αυτό το γεωμετρικό θεμέλιο είναι η απόδειξη, όπου οι αρχαίοι Έλληνες βασίζονταν στη διαδικασία συλλογισμού τους.
Λόγος..... Ο γιος της Ρέα (Ρέα), στην ελληνική μυθολογία. Ο Υιός της Ρέα είναι ο Δίας, ο οποίος είναι ο Θεός της Λογικής, ενώ η Ρέα είναι ο "Ρυθμός" που δίνει τον παλμό και συντονίζει τα πάντα στη λογική και το μυαλό.
Έτσι δημιουργήθηκε ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός: μέσα από αυτά τα δύο σύμβολα, το Άλφα και το Ωμέγα, που είναι στην πραγματικότητα το ίδιο σύμβολο αλλά σε αντίθετη και ανάποδη μορφή, αντανακλάται μέσα από έναν καθρέφτη.
Αυτός ο καθρέφτης βρίσκεται και στη μουσική (Ο Πυθαγόρας ανέπτυξε ένα συμμετρικό σύστημα D-based).
Γιατί η μόνη λύση σε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο είναι η Μουσική. Μόνο έτσι, θα αποθηκεύσουμε ξανά, θα ξαναφτιάξουμε, θα ξαναρχίσουμε, θα ξαναζωντανέψουμε τα χαμένα νοήματα της Δικαιοσύνης, της Αλήθειας, της Δημοκρατίας, της Λογικής, της Λογικής, της Αρετής και θα ξαναθυμήσουμε στον εαυτό μας όσα ξεχάσαμε όλους αυτούς τους περασμένους αιώνες.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα, εδώ: https://logos30.blogspot.com/.../the-reason-behind...
 
Εμφάνιση πρωτοτύπου
 
Βαθμολογήστε αυτή τη μετάφραση