Χαμός με τα ταξίδια στην Ταϊλάνδη

Ένας μικρός χαμός έγινε με τις δηλώσεις του Ζουγανέλη περί παιδεραστίας
και για τα περιβόητα ταξίδια γνωστών του στην Ταϊλάνδη με σκοπό τη συνεύρεση με ανήλικα.

 Ένα θέμα που κατά καιρούς έρχεται στη δημοσιότητα έτσι και φεύγει, όμως λίγο πολύ αυτά είναι γνωστά σε όλους αυτούς που αντιλαμβάνονται την κοινωνία.

- Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω και συνυπάρχουμε μαζί τους- είπε. (Δείτε το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=7bE0BWE3-3A )
Ναι είναι γνωστό και το ξέρουμε σχεδόν όλοι. Αλλά ότι αυτοί οι πολλοί τυχαίνει  στην πλειοψηφία τους να κατέχουν πολλές φορές θέσεις κλειδιά και αυτό το ξέρουμε. Ακόμα είναι (συνήθως πάντα) από in επαγγέλματα που πάλι συνήθως προβάλλονται στα συστημικά μέσα και λειτουργούν ως πρότυπα για τους νέους μας .

Κάποιοι δηλαδή έχουν την άνεση να ταξιδεύουν και να διατηρούν σχέσεις με ανήλικα. Ταξίδια σε άλλη ήπειρο;  Άρα, άνθρωποι με οικονομική άνεση. Και ποιοι έχουν σήμερα οικονομική άνεση γύρω μας; Σιγουρά όχι οι πολίτες που παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση και με χιλιάδες άδικους νόμους.

Θα έπρεπε φυσικά να μας ανησυχεί, όχι μόνο ότι συνυπάρχουμε με τέτοια είδη ανθρώπων, αλλά και ότι πάει να καθιερωθεί κατά κάποιο τρόπο «η συνεύρεση» με ανήλικα με τη μορφή της επαναλαμβανομένης είδησης, μια τακτική που χρησιμοποιούν τα κανάλια.
Άρα και αν συνδυάσουμε τις κατά καιρούς καταγγελίες βλέπε Ν.Δ και
υπόθεση Μίχου  -δικαστήρια Γρεβενών, που και στις ποιο  τρανταχτές υποθέσεις ακόμα περιμένουμε να ακούσουμε ονόματα αλλά ακόμα κι αν ακουστούν ή αν κατηγορηθούν, είναι γνωστό ότι θα πέσουν στα μαλακά ή ακόμη χειροτέρα  δε θα πέσουν καθόλου, βλέπε υπόθεση Λιγνάδη .....
Μάλιστα όλοι αυτοί ξαναλέμε ότι κατέχουν πολύ in θέσεις παίρνοντας παχυλούς μισθούς ζώντας πλουσιοπάροχα, άρα υπάρχει μια υπόθεση ..
Κι αν η υπόθεση αυτή λέγετε κοινωνία  δεν  είναι υπόθεση  όλων μας;  Και θα πρέπει να παρθούν ριζικά μέτρα  που θα υποστηριχθούν από όλους τους
απλούς πολίτες, διότι αυτοί είναι μόνο καθαροί στις πράξεις και στη συνείδηση.

Είναι ο καιρός που όλα  θα αποκαλυφθούν για να επανέλθουν στην σωστή τους θέση.
Αρκεί ο Έλλην άνθρωπος να νοήσει την ένωση του με στρατηγική πειθαρχεία σε έναν σύνχρονο πόλεμο πολύ διαφορετικό που εξελίσσετε κάθε μέρα και απαιτεί συνοχή.

 Διότι ποτέ δεν παίζουμε σε έναν πόλεμο  ....

Χαρά Κραχάλα

ΠΗΓΗ https://esykpddm.blogspot.com/