ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περί «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»:

 Περί «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»:


Περί «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»:
19.00 οι κάλπες ακόμη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ!
19.01 βγάζει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η SINGULAR από τα EXIT POLLS (!) τις «σφυγμομετρήσεις» δηλαδή(!)
(ΑΝ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑ EXIT POLL ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!)
Έστω ότι υπάρχουν. Ρωτήσανε δηλαδή έξω από τα εκλογικά κέντρα 5 -10 άτομα τι ψηφίσανε που ο καθένας μπορεί να λεει ότι θέλει και έστω ότι είπανε αλήθεια.
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ! .
ΠΟΙΟΣ ;
ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Η SINGULAR, ΕΒΡ@ΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
Η οποία επι χρόνια εχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ να «μεταδίδει» τα «αποτελέσματα». ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!
Σε μια διαδικασία που ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ (ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Η SINGULAR ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.00 ΚΙ ΟΛΑΣ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ. ΟΛΩΣ «ΤΥΧΑΙΩΣ».
ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΣΥ ΕΚΛΕΓΕΙΣ.
ΡΟΤΣΙΛΝΤ: ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΑΝ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΥΣΑΝ»
ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΣΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Guardian: <<Στην Ελλάδα βρίσκεται ομάδα Ισραηλινών πρακτόρων που αλλοιώνει τα εκλογικά αποτελέσματα>> Έχουν παρέμβει σε περισσότερες από 30 εκλογικές διαδικασίες σε πολλές χώρες 15.02.2023 I 12:40 Th”ian"
Όλες οι αντι