ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ!!

 ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ!!

Α ΜΑΛΙΣΤΑ... ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΕΛΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ.... Η μέθοδος που ονομάζεται στρατοσφαιρική έγχυση αεροζόλ (SAI) θα έχει εκτιμώμενο κόστος περίπου 11 δισ. δολάρια ετησίως ...αεροσκάφη που θα πετούν σε ύψη 15 χλμ. (πάνω από το ύψος που πετούν τα επιβατηγά και εμπορικά αεροσκάφη) θα ψεκάζουν τις πολικές περιοχές με αερολύματα, τα γνωστά αεροζόλ που είναι λεπτά σωματίδια στερεού ή υγρού τα οποία είναι διεσπαρμένα σε αέρα ή αέριο...
ΑΜΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΗΣΟΥΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΙΛ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΨΕΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΑΓΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΓΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ "ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ" Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΚΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΕΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ!!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "<<Ψεκάστε τους πόλους της Γης για να σωθούμε>>, λένε επιστήμονες του Γέιλ Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 09:00 UPD: 09:15 YouT Tube"
Όλες οι αντι