ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Η' ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

 Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Η' ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ⛪
Η' ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 🙏
⚫ 24-3-2024
Έρχεται η μαύρη μέρα όπου
θ' ακουστούν και πάλι οι κατάρες εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ.
🔴 Αν και κύριο θέμα του εορτασμού της ημέρας είναι η νίκη των εικονολατρών επί των εικονομάχων, εντούτοις, σ' αυτόν τον "εορτασμό" κυριαρχούν οι αναθεματισμοί εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ, καθώς η νίκη των εικονολατρών θεωρήθηκε και ως νίκη έναντι των ΕΛΛΗΝΩΝ που κατηγορούνται ως ειδωλολάτρες!!!
Ⓜ️ Οι αναθεματισμοί αυτοί συντάχθηκαν κατά την Ζ' Οικουμενική Σύνοδο που έγινε το 787 στη Νίκαια της Βιθυνίας, στην οποία προέδρευσαν ο Κωνσταντίνος ο ΣΤ' και η μάνα του Ειρήνη η Αθηναία.
🔴 Από τότε εως σήμερα, κατά την Α΄ Κυριακή της Σαρακοστής (ΣΑΡΑ-ΚΩΣΤΗΣ🤔) οι αναθεματισμοί αναφωνούνται από τους ορθόδοξους ρασοφόρους που τους ονομάζουν "ιερείς" (ΙΕΡΟ σημαίνει το σταθερό, αδιαμφισβήτητο🤔)
αλλά και από τους
ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥΣ - ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ:
"Ανάθεμα, Ανάθεμα, Ανάθεμα"
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ !!!
🆘 Στην συνέχεια του τελετουργικού, έρχεται και το ΤΡΑΓΙΚΟ «Αιωνία Μνήμη» σε όλους τους ευσεβείς αυτοκράτορες, από τον Μέγα Κωνσταντίνο και μετά.
"ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
❗ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ❗
⛪🕍 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ:
Μια ακόμα μαύρη ημέρα, μια ημέρα ντροπής, χλευασμού, ένα ακόμα μαύρο, μιαρό τελετουργικό, κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ και της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ το οποίο εκτελείται εδώ και 1.237 χρόνια...
❗ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ-ΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ❗
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💥ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ:
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ❓🤔
❗❗❗❗❗ ΣΚΕΨΟΥ ❗❗❗❗❗
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κηροπήγια και κείμενο που λέει "Κυριακή της Ορθοδοξίας <<ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας>>. 24-3-2024 2024 Αναθεματισμός 2ος: <<Σε όσους προτιμούν τη λεγόμενη ανόητη σοφία των ΕΛΛΗΝΩΝ>>. Ανάθεμα Ανάθεμα Ανάθεμα"