ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΞΙΕΣ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΞΙΕΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!!
ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ.
Μεσότητα, όπως λέει κι ο ορισμός είναι ανάμεσα, όπως είναι το Κιονόκρανο, στην Αρμονία.
Η πρώτη Αξία του Ανθρώπου είναι η ΛΟΓΙΚΗ. Το θέμα δεν είναι αν δεν έχεις Λογική.
Ας ορίσουμε τι είναι η ΛΟΓΙΚΗ! Γιατί αν δεν την ορίσουμε, ο καθένας θα λέει τα δικά του. Όπως, αν δεν ορίσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και μιλήσεις έξω και πεις τι σημαίνει Ελευθερία, ο καθένας θα σου λέει την δική του άποψη για την Ελευθερία. Ή λένε: «Θα σου πω την Αλήθεια μου!». Δεν υπάρχει η Αλήθεια ΣΟΥ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ! Ή ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Δεν γίνεται το μαθηματικό αποτέλεσμα για σένα να είναι άλλο και για μένα είναι άλλο! Ένα είναι το αποτέλεσμα και το ζήτημα είναι ότι εσύ δεν μπορείς να το βγάλεις, ενώ εγώ ή ο άλλος μπορεί! Σωστά; Άρα πάμε στην ΛΟΓΙΚΗ:
ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
Βέβαια, θα πει κάποιος ότι υπάρχει και η Μαιευτική διαδικασία. Όποια διαδικασία και να κάνεις, στην αποδεικτική διαδικασία θα φτάσεις, γιατί και την Μαιευτική την κάνεις, μόνο και μόνο για να φτάσεις στην Αποδεικτική διαδικασία.
Άρα, η Αποδοχή του Υπαρκτού και του Ορθού αποκλειστικά μόνο μέσω της Αποδεικτικής διαδικασίας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο και εδώ τίθεται ένα ερώτημα: όλη η επιστήμη κάθεται στην Λογική.
Η επιστήμη όμως και τα δόγματα, ενώ σου φαίνεται ότι είναι κάτι διαφορετικό, ουσιαστικά είναι αγκαλιά, εφόσον τα δόγματα έχουν υπονομεύσει τα πάντα και έχουν δημιουργήσει τις πολιτικές, τις δικαιοσύνες, τα συντάγματα, τροποποιούν, άμα το θέλεις, και τις επιστήμες ακόμα και τις μελέτες. Έτσι αλλοιώνουν τα πάντα. Ουσιαστικά, πάνε για το κακό, χωρίς κανένα θεσμικό κομμάτι και χωρίς κανένα Αξιακό σύστημα.
Εδώ θέλω όμως να σας θυμίσω: γιατί η NASA όμως, με όλους τους διανοούμενους καθηγητές, κορυφαίοι επιστήμονες, οι οποίοι ό,τι δεν αποδειχτεί, δεν το προσκυνάνε, έρχονται στην Ελλάδα, πάνε στις Στήλες του Ολυμπίου Διός, στον Ναό; Πήγαν 3000 άνθρωποι και δεν πήγαν τυχαία. Ήξεραν!
Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ και ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ δεν είναι θα ζητήσεις κάτι απο πραγματικές υπεροντότητες, δεν είναι «πάρε 10 ευρώ και φώναζε».
Πρέπει να το πιστεύεις αυτό που κάνεις! Έτσι η NASA χρησιμοποίησε 3000 υπαλλήλους της και τους έβαλε να κάνουν χορωδία για να ζητήσουν από τον ΔΙΑ.
Άρα, αγαπητέ συνέλληνα, αυτοί οι κορυφαίοι επιστήμονες «άπιστοι, άθρησκοι, και άθεοι», έτσι δηλώνουν και ό,τι αποδείξουν πρέπει να είναι μέσα στην Λογική και μόνο, εφόσον αποδειχτεί, γιατί αυτοί οι άνθρωποι γονατίζουν μπροστά στις Στήλες του Ολυμπίου Διός, των Ελλήνων, του Ναού του Διός και κάνουν Επίκληση στο Δία: «παρακαλούμε είμαστε και εμείς παιδιά σας, αφήστε μας να πετάξουμε!»;;
Φυσικά και που την έκαναν δεν πέταξαν, φυσικά, κανένα τους διαστημόπλοιο δεν σηκώθηκε. Τους αστροναύτες τους, τους παίρνει ο Ρώσος με το «Κόσμο». Αυτοί δεν πάνε, φανταστείτε δηλαδή τι έχουν κάνει!
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν γίνεται αυτό που ζητάνε, γιατί δεν είναι Έλληνες! Είναι υπάλληλοι και δεν είναι Έλληνες! Γίνεται να μιλήσεις σε έναν Έλληνα Θεό, Υπεροντότητα και να μην είσαι Έλληνας; Είναι σαν να μιλάω στον Αλλάχ! Για μένα δεν υπάρχει ο Αλλάχ!
Άρα, έρχονται όλοι στον Δία. Γιατί δεν πήγαν στον Γιαχβέ να ζητήσουν χάρη; Γιατί δεν πήγαν στον Αλλάχ; Γιατί δεν πήγαν στον Άγιο Παντελεήμονα; Γιατί δεν πήγαν στην Παναγία και στον Χριστό; Και γιατί δεν πάνε στον Δαβίδ στον Ναό του Σολομώντα ;
ΜΑΖΕΨΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ !
Δεν παίρνετε τον μήνυμα; Τι άλλο πρέπει να γίνει; Γονάτισαν όλοι στο πραγματικό και το ορθό. Άφησαν τις επιστήμες και είπαν θα έρθουν να κάνουν αυτό. Δεν το πήραν, γιατί δεν ήταν Έλληνες.
Φυσικά, άμα μας το ζητούσαμε, ούτε εμείς θα μπορούσαμε να το κάνουμε! Γιατί δεν μας είχαν αποδεκτεί. Μα, δεν μας βλέπετε σαν Έλληνες! Άρα, θα έπρεπε να έχεις συντονισμένους Έλληνες! Σε έβγαλε και από το κομμάτι του Ελληνισμού, σε έβγαλε από το κομμάτι το Ορθό και το Υπαρκτό, άρα που θα βρει 3000 Έλληνες για να ζητήσει κάτι από τον Μεγάλο; Ούτε αυτό το έχει! Το κάνει με τους υπαλλήλους και δεν πήρε τίποτα!
Άρα, την συμφέρει να σε διαλύσει; Γιατί τώρα η Αγγλία βάζει πρώτη γλώσσα τα Ελληνικά, όλες οι μεγάλες Πολυεθνικές των υπολογιστών και της τεχνολογίας έχουν μόνο τα ελληνικά; Τι να πάρουν τα ζωντόβολα;
Τόσο καιρό γιατί πάλεψαν τα εβραιόπαιδα; Γιατί παλέψατε να τα διαλύσατε και σήμερα στην Ελλάδα, το Κ.Ι.Σ το παράνομο, το παρακράτος θέλει να μου την διαλύσει;
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ !!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΖΩΟΝ !!!!!!!
ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ! ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ !! ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ !!! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΓΕΛΟΙΕ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;;»
Άλλαξες γλώσσα; Δεν ήθελες αυτή; Έφερες τα εβραϊκά; Άντε φτιάξε ό,τι θέλεις! Διέλυσες όλον τον κόσμο, διέλυσες τους ανθρώπους, τώρα θέλεις να τα ενώσεις, αλλά να σκοτώσεις τους Έλληνες; Δεν γίνεται αυτό! Θα στο σπάσουν το κεφάλι! Πρέπει να καταλάβεις τι γίνεται! Και φωνάζω πριν γίνει, γιατί είναι κοντά πολλά πράγματα! Όσοι καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν!
Η δεύτερη ΑΞΙΑ είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΒΟΥΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
Ο,τι θέλεις ό,τι και να κάνεις πρέπει να είναι στην Νομοτελειακή Προσέγγιση.
Η ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ Ή Η ΕΠΑΡΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΑ, ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
Πότε είδες Διανεμητική Δικαιοσύνη; Στην χώρα μας; Στα χρόνια μας; Στον πλανήτη; Στην Ευρώπη; Τι είναι Διανεμητικό; Πότε είχαμε Διορθωτική Δικαιοσύνη; Εμείς είχαμε μόνο Τιμωρητική, δηλαδή εγώ το Έθνος έχω απέναντι μου το Κράτος να με τιμωρεί! Πώς με διόρθωσε; Με φυλακή; Με την φυλακή διορθώνουν τους ανθρώπους; Πώς διορθώνεις τον παιδεραστή που τον βάζεις στην φυλακή; Είναι μεγάλη κουβέντα!
ΙΣΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΟΧΗ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΟΜΩς ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
ΑΦΘΟΝΙΑ: ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ.
Άρα, εδώ δεν έχουμε ευτυχία. Έχουμε ΑΦΘΟΝΙΑ! Η Ευτυχία έτσι όπως έχει καταντήσει, έχει καταντήσει ομαδοποιημένή, είναι άλλο πράγμα. Εδώ λες ΑΦΘΟΝΙΑ όμως, που σημαίνει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΟΝΕΥΕΙΣ!
Αφού η Αφθονία είναι η Επάρκεια παροχής υλικών και πνευματικών αγαθών ….. Τα «εσύ είσαι στοά και δεν μπαίνεις, εσύ είσαι του αλλουνού και αξιοκρατικό δεν έχουμε, λεφτά έχεις; εδώ δεν μπαίνεις…», άρα τελικά έχουμε κλαμπ! Ποιος τα έκανε αυτά;
Αφού ο πλανήτης έχει Αφθονία. Όταν ο πλανήτης έχει νερό, έχει και για σένα! Γιατί μου δηλητηριάζεις το νερό μου ρε φίλε; Κάνεις μια καινοτομία για να κάνεις καλά τους δικούς σου! Κι όλοι εμείς να πεθάνουμε;
Κοίτα πώς λειτουργεί ο πλανήτης! Αυτό που φτιάχνουν, για τους δικούς τους είναι τσάμπα, ενώ σε μένα το πουλάνε! Και επειδή είναι θέμα ζωής, μου το πουλάς ακριβά, άρα θέλεις να με φτωχύνεις! Άρα, μου κόβεις την Αφθονία! Γιατί;
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Είναι η Έξοδος από την Οντολογική λήθη και εδώ είναι μια πολύ μεγάλη Αξία και εδώ μπορώ να σας αποδείξω ότι είναι και οι 12 Αξίες μέσα. Ό,τι δεν είναι Υπαρκτό, δεν μπορείς να ταυτιστείς μαζί του. Οντολογική Λήθη είναι αυτό που ζεις τώρα! Ον και Λήθη. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ είναι η Λογική του Όντος. Τα είπες όλα!
Μην ξαναψάξεις για Θεούς! Μάθε τον Εαυτό σου. Είναι όλα μέσα σου! Δεν μπορεί να σε ξανακοροιδέψει κανένας! Δεν μπορεί, γιατί έχεις φτάσει σε σένα.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ: ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΤΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
Όλα σε μια γραμμή! Τέλος! Ετσι λειτουργεί το Σύμπαν! Δεν μπορεί να λειτουργήσει αλλιώς! Διαφορετικά, διαλύεται το Σύμπαν. Έτσι με αυτές τις 12 Αξίες, λειτουργεί το κορμί σου, λειτουργούν τα μόρια σου, λειτουργούν τα κύτταρα σου, τα όργανα σου, ο εγκέφαλος σου! Ο,τιδήποτε ξεφεύγει από εδώ, αρρωσταίνεις, παθαίνεις καρκίνο, δεν υπάρχεις!
ΑΡΜΟΝΙΑ: Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ, Η ΑΡΜΟΓΗ, Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ Ή ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΕΥΡΥΘΜΙΑ, ΟΡΘΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΓΗ.
Ακόμα και τα αντίθετα! Τα πάντα!
ΑΝΔΡΕΙΑ
Δεν θέλαμε να δώσουμε μια νεοελληνική ερμηνεία που δεν θα είχε καμία σημασία!
ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΣΤΙ ΕΞΙΣ ΨΥΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΥΠΟ ΦΟΒΟΥ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΘΑΡΣΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ, ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΤΟΛΜΗ ΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΦΡΟΝΗΣΕΩΣ, ΕΥΘΑΡΣΙΑ ΕΠΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ, ΕΞΙΣ ΔΙΑΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΜΩΝ ΟΡΘΩΝ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ.
Μπορείς να φανταστείς, όταν δεις έναν Άνθρωπο με Ανδρεία… δεν υπάρχει! Ανδρεία εστί έξις ψυχής, ακίνητος υπό φόβου…» χαλιναγωγείς το συναίσθημα, γιατί όταν είσαι ακίνητος υπό φόβου (συναίσθημα), φαντάσου προς την αγάπη πώς είσαι!
Άρα, κλειδώνεις και χαλιναγωγείς το συναίσθημα. Δεν γίνεται να σε πάρει. Λογική! Αλλά, ο γενναίος δεν είναι ότι δεν φοβάται. «…των κατά πολέμον πραγμάτων, θάρσος πολεμικόν, εγκράτεια ψυχής…». «Μα, θα μου σκοτώσουν την μάνα, το παιδί μου, μα, πεθαίνει ο συμπατριώτης μου…». Δεν βλέπεις τίποτα! Πολεμάς! Το βλέπεις, φεύγεις και πολεμάς, γιατί θα τα χάσεις όλα! «…προς τα φοβερά και δεινά…», δηλαδή εγκράτεια ψυχής προς τα φοβερά και τα δεινά. Δεν σε επηρεάζουν, σε δένουν! «..τόλμη υπηρετικής φρονήσεως…» Τολμάς να υπηρετήσεις την Φρόνηση που σημαίνει ότι ξέρεις πώς να το κάνεις! Ξέρω δηλαδή τι κάνω! «…ευθαρσία επί θανάτου προσδοκίας…» Ξέρεις δηλαδή ότι μπορείς να πεθάνεις κι έχεις ευθαρσία! Πείτε μου τι σφυρηλάτημα ψυχής πρέπει να έχεις για να καταλάβεις τις Αξίες; Και γιατί μην είσαι αυτός ο Άνθρωπος;
«…έξις διαφυλακτική λογισμών ορθών εν κινδύνοις». Αφού κινδυνεύεις κι έχεις πανικό, εσύ πρέπει να σκέφτεσαι λογικά και να εκτελείς με ακρίβεια.
Εδώ έκλεισαν οι τράπεζες και έβαλαν τα κλάματα!! Ήδη, δηλαδή οι τράπεζες είναι ιδιωτικές, η κυβέρνηση λέει «εγώ δεν τις έχω κλείσει..». Ναι, δεν τις έχεις κλείσει, αλλά δεν είπες και τίποτα για να ανοίξουν! Το ίδιο δεν είναι; Το δέχεσαι!
ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ (ΣΚΟΠΟ) ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Και φυσικά, το μεγαλύτερο, το τεράστιο ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ!
ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ: Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.
Το ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ είναι να ξέρεις ποιος είσαι! Η Αυτογνωσία για το ποιοι είμαστε, από που προερχόμαστε, σε ποιο σχέδιο εντασσόμαστε και ποιο προορισμό έχουμε! Δεν είναι δυνατόν Άνθρωπος να μην ξέρει από τι είναι φτιαγμένος, από που προέρχεται, σε ποιο σχέδιο εντάσσεται και ποιο προορισμό έχει! Σαν να μου λες ότι φύτρωσες! Δεν φύτρωσες! Δεν φυτρώνουν οι Άνθρωποι! Έχουν ΣΧΕΔΙΟ, ΣΚΟΠΟ!
Φυσικά, οι 12 Αξίες είναι η ραχοκοκκαλιά. Θέλω τώρα να φανταστείτε, μια Πολιτεία που έχει τις 12 Αξίες, έχει 18 Αρχές, που οι 10 απο αυτές τις Αρχές και Αξιακές και οι 8 Κοινωνικές!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ.
1) ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ
2)ΤΗΣΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ
3)ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΝΑΔΕΙ…
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!!!!!!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γένι
Όλες οι αντιδράσεις